Карплюк просить міністра МВС негайно знайти замовників побиття активістів

Міський голова міста Ірпінь на Київщині та лідер політичної партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк публічно звертається до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням провести незалежне розслідування та невідкладно знайти замовників, організаторів та виконавців побиття активістів на Київщині. Про це сьогодні повідомила прес-служба політичної партії “Нові обличчя”.

“Протягом останніх кількох тижнів на Киїщині бють активістів – Олексія Кулібабчука та Євгена Мельничука. Я прошу вас, пане Міністре, взяти розслідування цих справ на особистий контроль і оголосити громадськості прізвища замовників, організаторів та виконавців цих побиттів. Переконаний, що за цими звірячими діями стоять учасники політичного процесу, оскільки вони відбуваються напередодні виборів до місцевих рад Київської області. Кожне з цих побиттів супроводжується моментальним розгортанням брудної інформаційної кампанії з метою прив’язати до побиттів міську владу Ірпеня і мене особисто”, – заявив Володимир Карплюк.

“По-перше, це цілеспрямована атака на мене, як на міського голову Ірпеня. Всього лиш за півроку своєї роботи припинив розкрадання міського бюджету, місто встало з колін і почалося відроджуватися. Завдяки викоріненню корупції та цілеспрямованій роботі ми реконструюємо парки відпочинку, дитячі поліклініки та об’єкти соціальної інфраструктури”, – переконаний Ірпінський міський голова.

“По-друге, проти очолюваної мною політичної партії “Нові обличчя” ведеться брудна кампанія. Використовуються будь-які методи, спрямовані на дискредитацію партії. На це витрачаються шалені кошти, підкуповуються журналісти та редактори. Але наші опоненти пішли далі – вони почали бити активістів, щоб виборці думали, що ми маємо до того відношення. Я висловлюю готовність надати всебічну допомогу в проведенні розслідування та якнайшвидшого встановлення винних. Закликаю Вас особисто тримати на контролі розслідування даних справ”, – додав Володимир Карплюк.

Карплюк просить міністра МВС негайно знайти замовників побиття активістів

Карплюк просить міністра МВС негайно знайти замовників побиття активістів

Bookmark the permalink.

Comments are closed.