Карплюк призупинив свою роботу на посаді мера

Ірпінський міський голова вирішив призупинити свою роботу на посаді мера Ірпеня. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

За його словами, причиною таких дій став постійний тиск прокуратури на діяльність Ірпіньради. “Цей місяць я цілодобово житиму в наметі під прокуратурою Київської області, яка стала інструментом політичного шантажу мене та моєї команди. Причина мого рішення проста – бути доступним співробітникам прокуратури. Адже за декілька місяців поспіль вони не знайшли часу допитати мене по жодній з десятків справ, які вони порушили з метою виховного процесу по відношенню до місцевого самоврядування. Можливо, моя щоденна присутність спонукатиме їх до роботи”, – заявив Карплюк.

Цими діями міський голова намагатиметься зупинити політичний тиск з боку прокуратури. “Якщо протягом місяця справа не матиме розв’язки  зумію донести до вищого керівництва держави факти упередженості та корупційності прокурора Київської області і йому доведеться піти з посади, або з посади доведеться піти мені, назавжди”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.