Карплюк дав Скорик 6 соток – вона надіялась на більше

Відома у всьому Приірпінні “активістка” Михайлина Скорик отримала у власність 6 соток землі для будівництва будинку. Ділянка була виділена журналістці Ірпінською міською радою у 2014 році як вдові загиблого в АТО чоловіка Сергія Шкарівського.

Так, відповідно до рішення ІМР Скорик передали у власність земельну ділянку площею 6 соток для будівництва і обслуговування житлового будинку за адресою: м. Ірпінь, вул. Федорова 18-ж.

Хоча, як виявилося, “активістці” цього було замало. Раніше вона прохала про 10 соток землі. У 2009 році Скорик подала заяву до мерії про виділення їй 10 соток для будівництва житлового будинку.

Як відомо, у регіоні Скорик відповідає за медійний шантаж в соцмережах. Веде у Фейсбук групу Ірпінь daily/Ирпень, де щогодини виставляє негативну інформацію про Ірпінь. Зараз позиціонує себе як щира патріотка та активістка, але працюючи ще у 2015 році на телеканалі “Інтер” тримала на своєму столі російські рублі та читала книги В. Януковича, зокрема “Шлях до успіху”.

За нашими джерелами, Михайлина Скорик почала кампанію з чорного піару проти Карплюка якраз після того, як ним було прийняте принципове рішення видати квартири та земельні ділянки донькам від першого шлюбу загиблого чоловіка Михайлини. Наші джерела в Ірпінській міській раді повідомляють, що Михайлина вчинила цілий скандал в кабінеті Карплюка, намагаючись довести, що саме вона, а не діти мають отримати квартири та землю. Але Карплюк залишився на своїй позиції, і з тих пір отримав в її обличчі активістку-опозиціонерку. Перший негативний пост Михайлини датується якраз відмовою Карплюка у проханні пані Скорик обезземелити дітей Героя АТО Сергія Шкарівського.

Читайте також: Михайлина Скорик: подвійне життя, зрада чоловіка-АТОвця чи заробіток на пільгах?

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.