Карплюк: таких масштабних змін, як в Ірпені, не відбувається в жодному українському місті

Корпус школи на 800 учнів, сучасний медичний центр, два дитячих садочки, три медичних амбулаторії, спортивні майданчики на набережній. Асфальтування десятків вулиць, реконструкція прибудинкових територій. Цю та багато іншої інфраструктури буде відкрито в Ірпені до кінця цього року.

Про це розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Таких масштабних змін не відбувається в жодному українському місті. Партія “Нові обличчя” створила управлінську команду, яка щоденно організовує обслуговування Ірпеня на найвищому рівні. Своєчасний ямковий ремонт, миттєва реакція ЖЕКу на комунальні проблеми, ідеальна робота Благоустрою з обслуговування парків, площ, скверів. Муніципальна варта робить все можливе для максимальної безпеки на вулицях міста. Сотні людей щодня трудяться заради того, щоб ірпінчанам жилося комфортно у своєму місті”, – розповів Карплюк.

Він зазначив, що особисто не ставив за мету бути “вічним мером” і дав можливість реалізуватися команді молодих професіоналів на чолі з Олександром Маркушиним. Таким чином, десятки людей в управлінській команді міста розкрилися і сьогодні є фахівцями у своїх напрямках роботи.

“Ще п’ять років тому назад ми з заздрощами озиралися на сусідні громади. Тепер же домінування Ірпеня очевидне навіть його опонентам. Всі говорять тільки про Ірпінь і рівняються тільки на Ірпінь. А ті, хто критикували зміни, гуляють з родинами міськими парками, набережною та площею і роблять селфі на фоні цих об‘єктів. При цьому, Ви бачите, що наша команда майже щодня отримує тони негативу. У переважній більшості це роблять звичайні недоумки, які хочуть добратися до влади і повернути назад часи, коли ями на дорогах та загальноміський бардак були звичайною справою. Нашим реальним справам та їхнім пустим словам дадуть свою оцінку люди та час. А поки ми – команда партії “Нові Обличчя” – щодня робимо все, щоб ви гордилися рідним містом і з натхненням говорили друзям з інших міст: Так, я люблю Ірпінь!”, – зазначив Володимир Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.