Карплюк спростував інформаційні маніпуляції опонентів

Лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк презентував серію проекту “Ірпінь Розумний”. У ній йдеться про інформаційні маніпуляції місцевих “активістів” і журналістів.

Так, Карплюк навів кілька прикладів таких маніпуляцій, які системно використовуються опонентами для того, аби ввести в оману ірпінців. Зокрема, він спростував слова Михайлини Скорик-Шкарівської на адресу першого заступника міського голови Олександра Маркушина, який начебто придбав для себе за бюджетні кошти квадрокоптер.

Також Володимир Карплюк розповів про те, що «той, хто готує інформаційні матеріали народному депутату Олександру Горобцю, однозначно його підставляє». Справа у тому, що на своїй сторінці у Facebook нардеп написав про звернення до правоохоронних органів “з метою розібратися з чиновниками, які змінили цільове призначення земель лісового фонду на багатоповерхову забудову” (йдеться про ділянку площею 15 га по вул. Соборній). “Олександр, виходячи з його посту, щиро переконаний у тому, що це зробила Ірпінська міська рада”, – зазначив Карплюк та продемонстрував документи – офіційні листи, попередню й нинішню версії генерального плану Ірпеня – які свідчать, що позиція і дії теперішньої міської влади були принципово іншими, а цільове призначення землі в новому генплані змінене з “житлової забудови” на “лісові насадження”.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.