Карплюк спростував інформацію щодо забудови території дитячої лікарні на Давидчука

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк спростував брехню, яку сьогодні поширюють з приводу дитячої лікарні, що на вулиці Давидчука в Ірпені.

“Всі ми розуміємо, що скоро вибори. А що ближче вибори, то більше брехні та маніпуляцій з’являється в нашому регіоні. Пригадуєте, коли ми відновлювали парк письменників, багато хто говорив, що це робиться лише заради того, щоб забудувати ту територію. Але сьогодні ми бачимо, що це було не так, і зараз наша громада має ще один чудовий парк. Тепер маємо нову “фішку”, яку використовують псевдоактивісти – це начебто забудова території дитячої лікарні.

Володимир Карплюк зазначив, що зараз дуже активно будується медичний центр на вулиці Садовій. Саме туди до кінця року планують перенести дитячу лікарню і там будуть найкращі умови для медицини дитинства в Україні. “А що ж буде з приміщенням на Давидчука? Нагадаю всім, що раніше у цій будівлі був дитячий садочок. І на сьогодні ми маємо наміри відновити тут саме дошкільний навчальний заклад. Тому, шановні псевдоактивісти, не вводьте людей в оману, не розповідайте те, чого ніколи не було і не буде! Ніхто територію лікарні забудовувати не буде, вона й надалі слугуватиме територіальній громаді Ірпеня!”, – додав Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.