Карплюк презентував авторську програму “Ірпінь Розумний”

Голова партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк презнтував громадськості авторську програму “Ірпінь Розумний”. Мета програми – розповісти правду про спроби політиків та олігархів “нагнути” Ірпінь і змусити його команду платити данину.

“Неначе російський агресор діють опоненти Карплюка та команди “Нових облич” в Ірпені. Що вони роблять? Вони зомбують населення через проплачені засоби масової інформації, потихеньку готуючи їх до потрібного їм результату. Вони, фактично використовуючи газети та журнали, обманюють людей, нав’язуючи їм свою позицію. Але я презентую сьогодні сері. передач “Ірпінь Розумний”. Це програма для тих, хто вміє і хоче думати. Ця програма розкаже, хто саме зраджує, зливає наш Ірпінь на користь інших людей. На кого саме працюють десятки, сотні активістів, які щодня майже без роботи сидять, але їм хтось платить заробітну плату і з якою метою їм це роблять? Ми з вами розберемося, хто саме хоче повернути корупційні схеми, які існували в місті до того моменту, як до нього прийшла управляти команда “Нових облич” і всіх цих змін не було в Ірпені”, – розповів Карплюк.

Ірпінь Розумний

Презентую громаді та громадськості свою авторську програму «Ірпінь Розумний». Мета програми – розповісти правду про спроби політиків та олігархів «нагнути» Ірпінь і змусити мою команду платити данину. Нас не зламали і я розповім, як це відбувалося. Розповім, чому активісти в Ірпені є фігурантами корупційних скандалів, хто на кого працює і хто кому і за що дає гроші в нашому місті. Дивимося разом програму «Ірпінь Розумний»!#Ірпінь #Приірпіння #Карплюк #Ірпінь_Розумний

Geplaatst door Володимир Карплюк op Maandag 16 september 2019
Bookmark the permalink.

Comments are closed.