Карплюк: об’єкти, які ми створили, залишаться і будуть слугувати територіальній громаді

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк опублікував відеозвернення до ірпінців на своєму Телеграм-каналі.

Коментуючи слова “одного свого товариша” про те, що опоненти роблять усе, аби Карплюк і його команда “були токсичними”, Карплюк зазначив, що якби він звертав увагу на всі “гавкання та підвивання” недоброзичливців, то не було б тієї гордості, яку сьогодні ірпінчани відчувають, кажучи, що вони живуть в Ірпені.

“Не було б парків, скверів, не було б об’єктів медицини й освіти, які ми створили за ці роки, не було б набережних і класних вулиць, тротуарів, яких не існувало в багатьох місцях до того, як Карплюк і команда “Нових облич” прийшли до міста Ірпеня”, – додав голова Інвестради.

Карплюк також зазначив, що і через 50 років ці речі, які було створено, залишаться і будуть слугувати територіальній громаді. “Пройде 50 років. Усі ці речі, які ми створили, залишаться і будуть слугувати територіальній громаді, і про мене й мою команду обов’язково згадають гарним словом… А про вас, шановні опоненти, ніхто не згадає. Вас не буде ні в політичній, ні в якій іншій історії цього міста”, – підсумував Володимир Карплюк. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.