Карплюк: кожен з нас має щодня продовжувати боротьбу за справжню Незалежність

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк привітав усіх з Днем Незалежності України. За його словами, кожен із нас має щодня продовжувати боротьбу за справжню Незалежність.

Очільник Інвестради також розповів, що для нього означає Незалежність. “Незалежність – це коли влада починає повертати втрачені території, а не продовжує їх втрачати, ті, хто проливав кров за кожного з нас, відчувають підтримку Держави та від кожного з нас, на всій території України немає військових дій, прості робітники мають гідну зарплату в Україні, а не мріють пошвидше забути про Україну, працюючи чорноробочим закордоном, вчителі та лікарі, науковці та діячі культури є інтелігенцією, а не купують продукти по акції, влада всіх рівнів не краде на ремонтах доріг всіх рівнів, Генпрокурор стоїть на сторожі законності, а не виконує політичні замовлення за два дні до виборів, платіжки за комуналку відповідають якості послуг, а не викликають розпач, пенсія відповідає крові та поту людини, а не є символом знущання над людиною”, – зазначив Володимир Карплюк.

“А сьогодні – зі святом! Мирного неба над домівкою кожної Української Родини!”, – додав Карплюк.

Нагадаємо, сьогодні в Ірпені з нагоди Дня Незалежності України відбудеться низка заходів. Локацією святкування стане парк “Незнайка”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.