Карантин із користю: варіанти безкоштовного онлайн-навчання для тих, хто залишається вдома

Кожного дня у соціальних мережах все більше обговорюють, чим зайнятись на карантині із максимальною користю для себе. З’явилось багато можливостей для навчання онлайн, безкоштовні вебінари та різноманітні лекторії. Що ж нове можна повчити на карантині? Як використати нинішню ситуацію із максимальною користю? Редакція “Правди Ірпеня” підібрала для вас інтернет-платформи, які стануть у нагоді.

  • Міжнародний онлайн-проєкт Coursera відкрив доступ до понад 3800 курсів і 400 спеціалізацій (із 12 березня до 31 липня). Переважно відкрили курси тих університетів, освітній процес яких постраждав через карантин. Можна навчитись чому завгодно.
  • Виступи з TEDxKyiv– відеобібліотека з цікавими лекціями про все на світі.
  • Вільний відеолекторій WiseCow про літературу, кіно, мистецтво, музику, журналістику, театр, історію, моду та соціум.
  • Освітній хаб EduHub.in.ua відкрили вільний доступ до 9 своїх лекції за темами: “Управління людьми і проєктами”, “Емоційний інтелект”, “Персональна ефективність”, “Продажі і комунікації”, “Мистецтво викладання”, “Школа HR”, “Діти покоління Z”, “Екологія”, “Чесна країна”.
  • EnglishDOM – це сервіс з вивчення англійської, який через карантин,  надав доступ на три місяці до мобільного застосунку ED Words, який дозволяє вивчати понад 28 000 англійських слів за допомогою алгоритму інтервальних повторень з елементами гри. Для цього необхідно встановити застосунок з App Store або Google Play, зареєструватися, перейти у свій профіль та ввести промокод ed_free.
  • Курс “Просування і заробіток на YouTube” , який складається з  34 уроків. Лекції читають 31 запрошений спікер. Доступ відкрив засновник агенції з просування в YouTube Андрій Шатирко.
  • Happy Week- з 16 по 20 березня тренер щастя Алла Клименко проводить прямі ефіри про щастя, відносини та комунікації, які після завершення доступні на YouTube. У кожному ефірі беруть участь експерти, серед яких: Ярослава Гресь, Андрій Федорів, Маша Єфросініна, Лера Бородіна, Тал Бен-Шахар.
  • BeehiveOR – освітня платформа, що займається створенням і організацією освітніх програм в області нейронаук, зробила доступними до 16 квітня онлайн-лекції за промокодом StayHome. Наприклад, можна послухати “Як мозок створює мистецтво: пошук емоції” або “Нейроміфи в освіті. Спростування”.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.