Кабмін подасть на Матюшину до Генпрокуратури через зрив опалення

Звернення про неналежну підготовку до опалювального сезону щодо посадових осіб Коцюбинського будуть передані до Генеральної прокуратури. Про це повідомляє ЕСПРЕСО з посиланням на прес-службу Мінрегіону. 

“На сьогодні маємо інформацію від ОДА щодо незадовільного стану з підключенням інфраструктури до опалення міст Шепетівки, Сміли, Славутича, Коцюбинського. З усіх цих питань буде спрямовано відповідні звернення до прокуратури щодо неналежного виконання повноважень посадовими особами згаданих населених пунктів”, – заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час Форуму місцевого самоврядування в Асоціації міст України, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

Крім цього, Зубко наголосив на відповідальності посадових осіб місцевого самоврядування щодо підготовки і вчасного старту опалювального сезону.

“Генеральна прокуратура має розібратися у ситуаціях, по яких будуть відповідні звернення, та захистити права споживачів”, — підкреслив віце-прем’єр-міністр.

Також урядовець зауважив, що порівняно з минулим роком у країні державі проблемних ситуацій, пов’язаних з початком опалювального сезону, є меншою.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.