Ірина Коляденко пообіцяла присвячувати всі свої спортивні успіхи Україні й Ірпеню

photoeditorsdk-export-24

Ірпінчанка Ірина Коляденко – бронзова призерка Олімпійських ігорчемпіонка Європи й віце-чемпіонка світу з вільної боротьби – пообіцяла присвячувати всі свої спортивні успіхи Україні, місту-герою Ірпеню, ірпінській теробороні та меру міста Олександру Маркушину. Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

Спортсменка наголосила, що «Ірпінь ціною руйнувань більшості соціальної та житлової інфраструктури зупинив ворога на шляху до столиці України і не дозволив узяти Київ».

«Я пишаюсь тим, що живу в Ірпені. Під час виступу на Олімпійських Іграх я завжди відчувала підтримку ірпінської громади, нашого міста спорту. Хочу подякувати меру Ірпеня Олександру Маркушину, Героїчній теробороні Ірпеня та ЗСУ, які не покинули Ірпінь та захищали наше місто від ворога у важкі часи для України. Для 38 воїнів Ірпінської ТрО це вартувало найдорожчого – їхнього життя. Це Герої нашої сучасності. Як спортсменка, я всі свої спортивні подвиги присвячуватиму місту-Герою Ірпеню, рідній Україні, нашій теробороні та героїчному меру Ірпеня Олександру Маркушину, який був поряд зі своєю громадою та своїми воїнами», – підкреслила Ірина Коляденко.

Нагадаємо, в лютому ц. р. Ірина увійшла в першу десятку світового рейтингу молодих (віком до 25 років) борців і борчинь різних стилів за версією міжнародної федерації United World Wrestling. 

Наприкінці червня вона здобула перемогу на міжнародному рейтинговому турнірі «Matteo Pellicone» в Римі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.