Ірпіньводоканал отримав нову техніку

Майже на 6 млн грн. подарунків отримали сьогодні працівники “Ірпіньводоканалу” з нагоди свого професійного свята. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Найбільші з них – екскаватор, автомобіль для аварійної водопровідної бригади і автомобіль-асенізатор. Ще підприємство отримало дві сучасні установки, які не часто зустрінеш у комунальних господарствах, – телеінспекцію для огляду труб і апарат для зварювання труб. Подарунки оплатили з міського бюджету. Загалом же за 3 роки за рахунок міського бюджету і власних ресурсів «Ірпіньводоканал» придбав 15 одиниць нової техніки, яка допомагає покращувати умови праці на підприємстві і якість обслуговування споживачів”, – розповів Карплюк.

“Ірпіньводоканал” – одне з кращих комунальних підприємств Київської області. “Останні три роки стали рекордними за кількістю робіт із розвитку систем водопостачання та водовідведення, пробурено 9 нових свердловин, замінюються та кільцюються старі мережі, будуються нові резервуари тощо. Щоб покращити якість води цього року введемо в експлуатацію 3 станції водопідготовки і знезалізнення води: в Бучі, Гостомелі та Ірпені. “Усі ці успіхи – результат злагодженої роботи великого колективу. Хочу подякувати за сумлінну працю кожному з 283 працівників, які вдень і вночі, в дощ і в спеку тримають на контролі добробут і комфорт мешканців Ірпеня. Впевнений, що всі важливі завдання, які стоять сьогодні перед підприємством, будуть успішно виконані”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.