Ірпінців закликають долучитися до сімейного дистанційного конкурсу “Барви Великодня”

До свята Воскресіння Господнього, відділ культури Ірпінської міської ради оголошуємо сімейний дистанційних фестиваль-конкурс “Барви Великодня”. Про це повідомила начальник відділу Євгенія Антонюк на своїй сторінці у соцмережі.

Мета конкурсу – змістовно провести час разом з родиною, прикрасити свою оселю до свята, отримати корисні та цікаві подарунки

Умови конкурсу:

1. Виготовити будь-який мистецький виріб (поробку) на тему Великодня. Вид, матеріал, техніка, розмір значення не мають – використовуйте абсолютно все, що є вдома, головне зробіть це разом – родиною. 

2. Зробити фото готового виробу та записати коротеньке відео-привітання зі святом для жителів міста.

3. До 18 квітня 2020 року підписатися на сторінку відділ культури, національностей та релігій ІМР https://www.facebook.com/groups/vkirpin/
(якщо Ви ще цього не зробили) та розмістити тут в ОДНОМУ дописі фото виробу та відео-привітання з хештегом
#барви_Великодня_Ірпінь

Визначення переможців:

З поміж усіх виробів та привітань буде обрано 6 переможців. Три переможці будуть обрані за найбільшою кількістю вподобань користувачами сторінки, решту три – відбере художня рада відділу культури Ірпінської міської ради. Переможці будуть нагороджені грамотами та корисними подарунками для цікавого проведення карантину (наборами для творчості, настільними іграми, книгами тощо).

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.