Ірпінці взяли участь у саміті, присвяченому питанню жіночого лідерства

Представники Ірпеня взяли участь у Саміті Kyiv Global Summit. Захід відбувся сьогодні за участі високопосадовців, лідерів громадських об’єднань, великих підприємств.

“Kyiv Global Summit діє в Києві вже зараз! Платформа вкотре піднімає питання жіночого лідерства, розширення можливостей жінок у політичному, економічному, громадському житті та посиленні участі жінок у миротворчих процесах для досягнення сталого миру і запобігання конфліктів на всеукраїнському рівні. Участь високопосадовців, лідерів думок та громадських об’єднань, великих підприємств свідчить про усвідомлення важливості питання досягнення гендерної рівності та участі жінок у прийнятті основних державних рішень”, – розповіла голова Ірпінської агенції розвитку Оксана Нечитайло.

На Саміті висловили свою думку перший президент України Леонід Кравчук, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, народні депутати України Наталія Королевська, Ірина Верещук, Леся Забуранна, Дмитро Лубінець, Ірина Констанкевич, заслужений журналіст України Марина Кінах, Уповноважений з прав людини Валерія Лутковська і багато інших посадовців, які щодня здійснюють стратегічні рішення для нашої держави.

Оксана Нечитайло наголосила, що Ірпінь – місто, яке наразі здійснює гендерно-орієнтовну політику в усіх галузях. “Ірпінська міська рада приєдналась до Європейської хартії рівності жінок та чоловіків, здійснює розробку Гендерного паспорту міста та використовує принципи гендерно-орієнтованого бюджетування в процесі програмного планування. Тому в питанні забезпечення гендерної рівності наше місто – є передовиком. Дякуємо за можливість стати частинкою глобального обговорення досягнень жіноцтва в різних міста України”, – додала голова Ірпінської агенції розвитку.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.