Ірпінці взяли участь у фіналі Національних змагань “Enactus”

Заступник ірпінського міського голови з гуманітарних питань Олена Чернявська взяла участь у фіналі Національних змагань Enactus Ukraine – щорічному конкурсі для команд Enactus, які презентують результати своїх соціально-підприємницьких проектів на суд журі.

“Реалізація соціальних проектів студентами, командний дух та інтелектуальне суперництво на міжнародних конкурсах … ось як формується нове покоління лідерів України, що вже приносять користь собі та країні, а в майбутньому стануть професійними управлінцями, власниками бізнесу чи державними й громадськими діячами”, – розповіла Чернявська.

У фіналі Національних змагань команда EnactusKneu, у складі якої була Олена Чернявська, вже вкотре на високому рівні презентувала нові соціально-підприємницькі проекти, спрямовані на покращення якості життя та життєвих стандартів людей з різними потребами та орієнтовані на вирішення економічних, екологічних та соціальних проблем й мають на меті досягнення Цілей Сталого Розвитку ООН.

Довідка. Національні змагання Enactus Ukraine – це щорічний конкурс для команд Enactus, які презентують результати своїх соціально-підприємницьких проектів на суд журі. Команди борються за головний приз – представляти Україну на міжнародних Змаганнях Enactus World Cup, який пройде восени.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.