Ірпінці просять побудувати сквер на Новооскольській, – петиція

В Ірпені пропонують виділити з міського бюджету кошти для будівництва скверу або виконання комплексу озеленювальних робіт на земельній ділянці по вул. Новооскольській, 2ж/2є. Таке звернення до Ірпінської міської ради нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій.

За словами автора петиції, біля новозбудованого Будівельною групою “Синергія” будинку за адресою: вулиця Новооскольська, 2ж/2є є земельна ділянка, яка є власністю територіальної громади міста Ірпінь та відповідно може бути використана для будівництва скверу. Зазначена послуга (будівництво скверу) може бути надана комунальним підприємством ІМР “Ірпіньзеленбуд”. 

“По завершенні будівництва та після знесення будівельного паркану виявилося, що зазначена земельна ділянка захаращена як сухостойними деревами, так і сміттям; відсутне освітлення – що створює сприятливі умові для скупчення осіб, які мають наркологічну залежність (про це свідчить значна кількість використанних медичних шприців). Наразі зазначена земельна ділянка огорожена металевими прутами з арматури, що створює небезпечні умови для маленьких ірпінчан та їх батьків”, – йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилось 85 днів. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.