Ірпінський дитсадок «Лісова пісня» відновив свою роботу

Дитячий садочок «Лісова пісня», що на вулиці Ярославській в Ірпені, відновив свою роботу. Підчас бойових дій у місті заклад зазнав значних руйнувань і більше року не функціонував. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

Сьогодні, в перший день роботи, садочок прийняв 53 вихованців. Загалом же, у закладі облаштовано 15 груп, які можуть відвідувати близько 400 дітей. Також у садку є комфортне укриття, в якому за необхідності зможуть розміститися всі вихованці та персонал.

«ДНЗ «Лісова пісня» — це перший заклад в Ірпені, у якому з 2017 року створені групи з інклюзивною формою виховання. Дитсадок має велику команду професійних працівників, тісно співпрацює з Інститутом психології імені Г.С.Костюка Національної Академії педагогічних наук України», — зазначають в міськраді.

Відновлення садочку відбувалось за рахунок коштів державного бюджету та фінансової підтримки Дитячого фонду ООН «UNICEF» в Україні.

Нагадаємо, також в Ірпені триває відбудова зруйнованого дитсадка «Радість», що на вулиці Миру, та добудова й відновлення садочка «Віночок», що на Київській.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.