Ірпінський регіон: внаслідок вибуху побутового газу пошкоджено житловий будинок та травмовано господарів

​ 11.08.17 р. о 02 год. 45 хв. на ПЗЧ 36-ДПРЧ м. Ірпінь надійшло повідомлення про те, що за адресою: м. Ірпінь, вул. Тищенка стався вибух газу в 2-х поверховому 16-ти квартирному житловому будинку.

О 02 год. 46 хв. на місце події було направлено 2 підрозділи 36-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь у складі 6 чоловік.

По прибуттю на місце виклику встановлено ,що стався вибух газу попередньо в квартирі № 3 без послідуючого горіння. В результаті вибуху в квартирах №1,№2,№3 були пошкоджені вхідні двері, в квартирі №4 пошкоджено підлогу ,двоє міжкімнатних дверей та два вікна. На місце події негайно було залучено відповідальних від керівництва Ірпінського МВ, чергову бригаду служби газу, РЕС, СОГ Ірпінського відділу поліції, карету ШМД. Представниками служби порятунку було евакуйовано 27 мешканців будинку, четверо з яких постраждалі. В край тяжкому стані знаходиться гр. Іванова О.М. 1955 р.н та Нарижна Т.В. 1946 р.н. В амбулаторному режимі :Нарижна Т.Г 1995 р.н та Уніщук І.О. 1993 р.н. за попередніми даними руйнування несучих конструкцій немає.

Обставини та причини подій встановлюють правоохоронні органи.
О 05 год. 37 хв. черговий караул повернувся до розташування частини.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.