Ірпінські пожежники та лікарі розказували дошкільнятам про свої професії

Вихованці ірпінського дитсадка №12 «Смайлик» дізналися тонкощі роботи пожежників-рятувальників та лікарів з перших уст. У рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності до дітей приїхали бригади швидкої допомоги та рятувальників ДСНС.

Лікарі швидкої допомоги Ірпінської центральної міської лікарні розповіли малечі про основи домедичної допомоги. Зокрема, діти навчилися накладати пов’язки та бинтувати рани.

А пожежники Бучанського районного управління ГУ ДСНС, у свою чергу, поговорили з дітьми про правила пожежної безпеки та про актуальну для Ірпеня тему — поводження з вибухонебезпечними предметами. А також показали дітям, як працює пожежний рукав, та дозволили їм спробувати подати із нього воду.

Діти ближче познайомилися не тільки із фахівцями різних професій, а й з їхнім обладнанням. Вони побували всередині справжньої машини швидкої допомоги та посиділи за кермом пожежного автомобіля.

Нагадаємо, у березні в Ірпені на базі Ірпінського ліцею №1 відбулися спільні навчання працівників ДСНС, поліції, медиків, комунальних служб та освітян щодо дій у разі надзвичайної ситуації.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.