Ірпінські комунальники завершують підготовку кладовищ громади до поминальних днів (відео)

Вже цієї неділі в Україні стартують поминальні дні. Наразі в Ірпінській громаді завершують підготовку кладовищ. Роботи з прибирання працівники УЖКГ «Ірпінь» розпочали два тижні тому. Наразі наводять лад на ірпінському – найбільшому кладовищі громади.

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП УЖКГ «Ірпінь»:

«На даний момент вже завершуємо прибирання території ірпінського кладовища. Люди працюють щодня, задіяна майже вся техніка».

Прибирання кладовища розпочали з Алеї Героїв.

Петро Король, наглядач міського кладовища, депутат Ірпінської міської ради:

«Ми, як завжди, віддаємо честь нашим хлопцям, нашим героям, які поховані на Алеї на кладовищі. Ми прибираємо в першу чергу дану територію, а потім йдемо далі».

Цьогоріч комунальникам прибирання далося не легко. Бо минулого року кладовище від сміття не прибирали. Першочерговим завданням було розчистити територію від залишків снарядів і розтяжок.

Петро Король, наглядач міського кладовища, депутат Ірпінської міської ради:

«Ми не дозволяли, тому що ми не знали чи є розтяжки, чи немає, чи є якісь вибухові предмети між огорожами, бо було дуже багато прильотів по кладовищу. У минулому році не могли прибиранням займатися. Хочу подякувати КП УЖКГ «Ірпінь». Кожному хлопцю, кожній дівчині, кожному робітнику підприємства за їхню клопітку працю».

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП УЖКГ «Ірпінь»:

«Хоч роботи набагато більше, проте, я вважаю, що ми впоралися. Люди наші молодці! Працювали і під дощем, працювали у вихідні дні, тому всім дякую за роботу».

Окрім кладовища, комунальники вже навели лад і на прилеглій біля нього території. А також прибрали сміття на стоянці при в’їзді у кладовище.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.