Ірпінська СЗШ №12 нагороджена Європейським ярликом якості

Ірпінська СЗШ №12 нагороджена Європейським ярликом якості за успішну роботу в проекті eTwinning “LanguageBloom”. Про це повідомляє Управління освіти і науки ІМР.

“Робота учителів та учнів школи була відзначена на найвищому європейському рівні. Шкільний проект буде представлений в спеціальній зоні на Європейському порталі на www.etwinning.net. Ще раз вітаємо учасників з цим унікальним досягненням та бажаємо подальших успіхів і перемог”, – йдеться в повідомленні.

Проект eTwinning пропонує платформу для персоналу (вчителів, бібліотекарів тощо), які працюють у школі в одній із залучених європейських країн, спілкуватися, співпрацювати, розробляти проекти, ділитися та бути частиною навчальної спільноти Європи.
eTwinning сприяє шкільній співпраці в Європі через використання інформаційно-комунікаційних технологій, надаючи підтримку, інструменти та послуги для шкіл. eTwinning також пропонує можливості для безкоштовного та постійного онлайн-професійного розвитку для педагогів.

Програма eLearning, започаткована у 2005 році як головна акція програми eTwinning, фінансується спільно з програмою Erasmus +, Європейською програмою освіти, навчання, молоді та спорту з 2014 року.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.