Ірпінська громада УГКЦ привітала батьків загиблих героїв з Різдвом

У третій день різдвяних свят громада Парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ Ірпеня завітали з колядою до батьків загиблих воїнів у зоні АТО. Загалом 15 сімей з Ірпеня, Бучі, Гостомеля та Коцюбинського, що втратили  найдорожче – своїх дітей, отримали не тільки щирі привітання і святкові віншування, а й приємні подарунки.

 

“Цього року ми вперше організували такий захід. Від початку війни на Сході наша Парафія постійно підтримує і допомагає воїнам. Зараз ми опікуємося чотирма госпіталями. Але напередодні цих зимових свят ми вирішили підтримати саме батьків, що втратили своїх синів. Багато з них залишилися зовсім самі і сьогодні їм особливо потрібна допомога”, – розповів кореспондентам “Правди Ірпеня” настоятель Храму о. Мирослав Латинник.

 

Це вже третя акція, яку організовує Парафія Різдва Пресвятої Богородиці у підтримку батьків загиблих героїв. Раніше була влаштована благодійна екскурсія до замку-музею Радомишль. Крім того, кожної останньої суботи місяця у церкві відправляють заупокійну Службу саме за загиблих хлопців у зоні АТО.

 

“Нам важливо, щоб ці родини пам’ятали, що у них є підтримка, що про них пам’ятають, що у них є місце, де їм завжди раді і готові допомогти. Ми й надалі плануємо організовувати спільні зустрічі і різні поїздки, запрошуємо долучатися”, – наголосив о. Віталій Воєца.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.