Ірпінським студентам розповіли про особливості діяльності Муніципальної варти

Нещодавно керівник КП “Муніципальна варта” ІМР Микола Ковальчук відвідав Фіскальний університет і провів лекцію для студентів-першокурсників факультету податкової міліції.

Про це повідомляється на офіційній сторінці комунального підприємства у соцмережі.

Захід відбувся в рамках співпраці між ірпінськоою Муніципальною вартою та Університетом державної фіскальної служби України.

Під час заходу Микола Ковальчук розповідав про досвід створення і роботи муніципальних органів правопорядку в країнах Європейського Союзу, історію і еволюцію створення таких структур в Україні. 

Також студенти дізналися про правові підстави діяльності і завдання комунального підприємства “Муніципальна варта” ІМР, ознайомились з його структурою та технічним обладнанням. 

 Як повідомляється, частина лекції проходила в форматі діалогу, і найактивніші студенти-учасники обговорень отримали невеличкі подарунки від керівника муніципальної варти — брендовані ручки та олівці “Ірпінь”.

“Студенти погодились, що створення муніципальних органів правопорядку є дуже важливим елементом задля підвищення рівню безпеки та правопорядку, а КП “Муніципальна варта” Ірпінської міської ради своїми результатами є гарним прикладом для наслідування тими українськими містами, де подібних структур поки немає”, – додали муніципали.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.