Ірпінському стадіону потрібен менеджер, а не спортсмен-хабарник

У мережі відреагували на можливе притягнення директора міського стадіону “Чемпіон” Анжели Макеєвої до кримінальної відповідальності. Користувачі соцмережі вважають, що Ірпінському стадіону потрібен менеджер, який вміє керувати.

Як ми повідомляли, Ірпінська міська рада не буде продовжувати контракт з Анжелою Макеєвою. Таке рішення зумовлено непрофесіоналізмом директорки, в результаті якого стадіону було завдано велику шкоду.

У Ірпінській міській раді планують повідомити відповідні правоохоронні органи про халатність до своїх прямих обов`язків, “чорну” бухгалтерію стадіону, невідповідність статуту діяльності, збитки до бюджету в частині недоотримання коштів від фізичних осіб, акти ревізії використання бюджетних коштів були проігноровані, кафетерій на території не приніс в бюджет жодної копійки (навіть за оренду), загалом всі договори оренди оформлені неналежним чином або відсутні, ми вже не говоримо про низький рівень залученості громадян, а особливо молоді, на територію стадіону, що абсолютно не відповідає потужності закладу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.