Ірпінській протиепідемічній амбулаторії передали 500 захисних костюмів

Сьогодні представники благодійного фонду “Свої” передали 500 захисних костюмів для Ірпінської протиепідемічної амбулаторії. Про це повідомив головний лікар Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський.

“Від усього нашого колективу, Ірпінського центру ПМСД, хочу подякувати нашим друзям з благодійного фонду “Свої” 
за їх підтримку! Ще вчора вони були на митниці, а сьогодні вони вже у нас!!!! Отже, медичні працівники захищені і можуть надавати медичну допомогу пацієнтам з підозрою на COVID-19. Надзвичайно приємно, що у нас в Україні є такий потужний волонтерський рух!”, – додав Андрій Левківський.

Нагадаємо, учора фонд Андрія Портнова переказав Ірпінській центральній міській лікарні 200 тисяч гривень для боротьби з коронавірусом. На ці кошти закуплені засоби індивідуального захисту для медиків.

Зокрема, за фінансової підтримки фонду Андрія Портнова для лікарів медзакладу придбано 200 багаторазових захисних костюмів, які можна дезінфікувати у спеціальній дезкамері. Крім того, закуплено 150 респіраторів FFP2, 60 багаторазових респіраторів, а також дезінфікуючі засоби та витратні матеріали, що використовуються для захисту медиків при лікуванні хворих на COVID-19.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.