Ірпінській інфекційці передали ще один апарат ШВЛ

Сьогодні інфекційне відділення Ірпінської центральної лікарні отримало ще один апарат штучної вентиляції легень. Про це повідомив перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

Ірпінь продовжує готуватися до другої хвилі коронавірусу, яку експерти прогнозують на осінь. А місцеві підприємці не припиняють нас підтримувати. Сьогодні інфекційне відділення Ірпінської центральної лікарні отримало ще один апарат штучної вентиляції легень. Придбала його та передала медикам компанія «Нові метри».

За його словами, це вже 12 апарат ШВЛ, який працюватиме в інфекційці.

Нагадаємо, нещодавно в Ірпені відкрили реконструйоване відділення міської лікарні. На його реконструкцію владі міста знадобилося 20 днів. Це стало можливим завдяки об’єднанню зусиль місцевих громад, влади та бізнесу.

“У новому інфекційному відділенні Ірпінської міської лікарні є 9 індивідуальних боксів на 40 функціональних ліжок з максимальною можливістю облаштування на 50. Це відділення з облаштованим під’їздом для авто “швидкої” та майданчиком для дезінфекції “швидких”. Приміщення обладнане системою фільтрації води та септиком на стічні води. Кожен бокс має приточно-витяжну окрему вентиляцію з підігрівом. Все відділення укомплектоване новими меблями і інвентарем.  В кожному боксі присутні холодильник, мікрохвильова піч, туалет і душ”, – повідомив Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.