Ірпінські позашкільники обмінювалися досвідом з колегами з Бучі та Іванкова

11 жовтня 2019 року відбувся обмін досвіду роботи між керівниками гуртків закладів позашкільної освіти міст Ірпеня, Бучі та Іванкова Київської області. Про це повідомляють на офіційній сторінці Управління освіти і науки ІМР у соцмережі.

“Програма заходу була дуже насичена і різноманітна. Розпочалася з екскурсії по місту Іванків та продовжилася у Іванківському Центрі дитячої та юнацької творчості, який очолює творча та креативна директорка Марченко Галина Дмитрівна. Разом зі своїм креативним колективом була проведена екскурсія позашкільним закладом та відбувся обмін думками про розвиток позашкільної освіти в сучасних умовах освітніх реформ”, – йдеться у повідомленні.

Основною метою заходу було навчитися працювати у колективі, співпрацювати з різними колективами, оцінювати проблему з різних сторін та знаходити оптимальний засіб її вирішення.

Даний захід для керівників гуртків йде завжди на користь. Про це свідчить і те, що вони потоваришували між собою, обговорили цілі, завдання та напрями діяльності на навчальний рік.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.