Ірпінські муніципали затримали палія сухостою “на гарячому”

Днями працівники Муніципальної варти Ірпеня зафіксували факт загорання сухостою в двох місцях на заплаві річки Ірпінь. Про це повідомили н аофіційному сайті Мунварти.

“Завдяки небайдужому громадянину, який зафіксував на відео особу палія під час вчинення ним правопорушення, інспектори виявили і затримали чоловіка. Так як підпалювач відмовився надавати документи, для встановлення його особи довелось викликати поліцію. Як результат — порушника притягнуто до адміністративної відповідальності”, – повідомили у Муніципальній варті.

Ірпінські муніципали зазначають, що лише завдяки своєчасному реагуванню вдалось не допустити розповсюдженню вогню на велику територію, та власними силами його загасити.

 Якщо ви стали свідками підпалу сухої рослинності на території Ірпеня, телефонуйте на цілодобову “гарячу лінію” муніципальної варти: 📞(045 97) 60-400 📱 (073) 070-05-57.

У Мунварті також просять робити фото і відео фіксацію осіб паліїв, це допоможе інспекторам притягнути їх до відповідальності (надсилайте матеріали за допомогою месенджерів Telegram, Viber або WhatsApp по вищезгаданому мобільному номеру). 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.