Ірпінські муніципали проводять спільні патрулювання з поліцією

Громадське формування з охорони громадського порядку “Ірпінська муніципальна варта” тісно співпрацює з Ірпінським відділом поліції у забезпеченні охорони публічної безпеки та правопорядку, проведенні спільних патрулювань тощо. Про це повідомляють на офіційній сторінці Мунварти у фейсбуці.

Так, ірпінські муніципали регулярно приймають активну участь у спільних заходах по охороні громадського порядку разом з органами Національної поліції України.

“В рамках чергових відпрацювань, які відбулись цими вихідними, зведений загін поліції та муніципальної варти спільними силами патрулювали вулиці Ірпеня, проводили профілактичні бесіди з громадянами, реагували на розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, складали постанови про адміністративні правопорушення, проводили перевірку документів і поверхневий огляд підозрілих осіб, та реагували на інші звернення громадян. Також метою подібних відпрацювань є запобігання правопорушень, що посягають на громадський порядок, попередження фактів вандалізму, дотримання правил безпеки дорожнього руху, а також правил карантину”, – йдеться у повідомленні Муніципальної варти.

У Мунварті нагадали, що вже рік як “Ірпінська муніципальна варта” почала реагувати і на звернення від громадян по проблемах безпеки на дворових територіях. У разі, якщо виявлене адміністративне правопорушення в нашій компетенції, співробітники реагують відповідно до чинного законодавства — при малозначності порушення обмежуються усним зауваженням, а якщо воно більш серйозне — складається адмінпротокол. У випадку неналежності порушення до нашої компетенції — правопорушник і матеріали, які підтверджують факт правопорушення, передаються правоохоронним органам для подальшого реагування.

“Гаряча лінія” Муніципальної варти (цілодобово): (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp), (045 97) 60-400 .

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.