Ірпіньрада звернулася до мешканців Приірпіння

Депутати Ірпінської міської ради звернулися до мешканців міст Ірпінь, Буча, а такою селищ Коцюбинське, Ворзель, Гостомель з метою недопустити знищення місцевого самоврядування. Відповідне рішення було прийнято щойно на двадцятому позачерговому пленарному засіданні.
У зверненні депутати просять зараз, у час, коли є очевидним факт політичного тиску на міських голів Вололимира Карплюка та Анатолія Федорука, тих голів, які у часи війни на сході України змогли і роблять все аби громада розвивалася, поліпшувалась інфраструктура міст не стояти осторонь, а виступити на захист місцевого самоврядування.
13838107_10209655300770128_232623013_o
“Адже основним носієм влади представницького органу міської ради є саме громада”, – йдеться у зверненні.
За дане рішення голосували фракції “Нові обличчя”, “Батьківщина”, “Солідарність жінок”. Представники партій БПП, “УКРОП” та “Свобода” були відсутні на сесії.

Нагадаємо, що сьогодні зранку ЗМІ та соціальні мережі поширили інформацію, що Генеральна прокуратура проводить обшуки у приміщенні Бучанської міської ради, вдома у мера Бучі Анатолія Федорука, а також у приватній оселі міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

На своїй сторінці у соціальній мережі Володимир Карплюк заявив, що події, які зараз відбуваються в Приірпінні – ні що інше, як помста за виграні партією “Нові обличчя” вибори у Коцюбинському.

Уже відомо, що громада Бучі виступила проти політичного тиску на свого мера, проти спроби нищення місцевого самоврядування і вийшла на акцію протесту. Зараз бучанці перекрили автошлях М 07 та варшавську трасу, вони вийшли на протест проти справи, яку відкрили на міського голову Анатолія Федорука.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.