Ірпінці здали на пункти прийому більше 180 новорічних ялинок

Мешканці Ірпеня принесли на пункти прийому більше 180 новорічних красунь. Про це повідомив працівник КП “Контроль благоустрою міста” Дмитро Скрипник.

“Відучора закінчилась екологічна акція збору новорічних ялинок, яка проходила в період з 15.01.19 по 31.01.19. Всього за цей період мешканці Ірпеня принесли на пункти прийому більше 180 новорічних красунь. Особлива подяка головам ОСББ “Житлокомсервіс” та “Комфортний дім”, які доставили більше 300 ялинок в пункти збору, підприємцю Чаві Д. М, директору ПРАТ “Машторф” Мельнику О.В за надану територію для створення пукту, КП “Ірпіньзелебуд” та МПП “Рада” за вивіз ялинок”, – зазначив Скрипник.

У комунальному підприємстві сподіваються, що наступного року збільшиться кількість свідомих людей, які не будуть залишати свої ялинки біля контейнерних майданчиків, створюючи ялинкові звалища, а приносити їх на відкриті пункти прийому для подальшого їх використання.

Як відомо, цього року в Ірпені за ініціативи жителів та з метою подрібнення і уникнення звалищ організували місця збору новорічних ялинок. Вони працювали з 15 по 31 січня. Загалом в Ірпені було облаштовано 3 пункти прийому: на вул. Садова, 9-та Лінія та Словянська.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.