Ірпінці просять зробити пішохідний перехід по вул. Полтавська

В Ірпені просять побудувати пішохідний тротуар від вул. Полтавська 1 до вул. Полтавська 33, та від вулиці Полтавська 45 до парку Покровський. Відповідне звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. 

“На початку вулиці Полтавська знаходиться дитячий садочок “Веснянка”. Просимо побудувати пішохідний тротуар від вул. Полтавська 1 до вул. Полтавська 33, та від вулиці Полтавська 45 до парку Покровський. Також, беручи до уваги те, що після того,як зробили дорогу від зупинки 7 лінія, за останній місяць чи два на перехресті вул. Полтавська та вул. Натана Рибака сталося вже дві аварії, і ще одна сталася минулого року. Поруч знаходиться дитячий садок “Казка”, однак, це не зупиняє водіїв, які постійно кудись поспішають. Тому, просимо встановити лежачих поліцейських і зробити нормальний пішохідний перехід”, – йдеться у петиції.

До кінця голосування залишилось 10 днів. Нагадаємо, що для того, аби Ірпінська міська рада розглянула звернення, потрібно набрати 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.