Ірпінці просять встановити “лежачі поліцейські” біля парку “Центральний”

Зважаючи на аварійну ситуацію на перехресті вул. Університетська та Чехова необхідно встановити гасіїв швидкості – так званих “лежачих поліцейських”. Таку петицію зареєстрував Руслан Білицький на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

“Через відкриття парку “Центральний” та забудову масиву біля ЖК “Суворов” виросла інтенсивність руху пішоходів через відповідні пішохідні переходи на перехресті вулиць Університетська та Чехова. Люди гуляють в парку разом з дітьми. Перехрестя вул. Університетська та Чехова є аварійно небезпечним, про що свідчить встановлена інформаційна табличка. Про те, цього недостатньо для уникнення людських жертв. Так, майже кожного тижня на цьому перехресті відбуваються дорожньо-транспортні пригоди. Причиною ДТП в цьому разі є порушення водіями правил дорожнього руху, а саме порушення скоростного режиму, правил проїзду перехрестя”, – зазначає автор петиції.
63_medium (1)
Наразі в підтримку встановлення “лежачих поліцейських” висловились 59 осіб. До закінчення голосування залишилось 46 днів. Якщо за цей час петиція набере 300 голосів, це питання розглядатиметься у міській раді Ірпеня.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.