Ірпінці пропонують розширити освітню базу

В Ірпені пропонують розширити освітню базу. Таке звернення до Ірпінської міської ради на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Станіслав Клепацький.

“Ірпінь- місто, в якому триває швидке зростання забудови житловими комплексами. Це означає швидке зростання населення. Освічені мешканці законослухняні, обережно поводяться з в вогнем та не викликають проблем з безпекою.  Розширення освітньої бази також робить місто привабливим для студентів з усієї країни, а іноді і з інших країн, що означає обмін знаннями та досвідом, це є дуже позитивним фактором”, – говорить автор петиції.

Obrazovanie3

Прикладом розширення освітньої бази є побудова додаткового комплексу гуртожитків для студентів та викладачів, або будівництво доступної школи поблизу нових районів. Більш масштабним прикладом є закладання будівельного технікуму, бо Ірпінським будівельникам є чому навчити своїх майбутніх коллег.

На думку Клепацького, більш конкретна розробка можлива тільки після проведення аналітики та обговорення з представниками громад – бо саме вони мають визначати де та як будуть вчитись їх діти, а може й онуки.

Наразі, за шість днів голосування, таку пропозицію підтримали 42 особи. Щоб таке клопотання розглянули на сесії Ірпінської міської ради, за петицію протягом 90 днів мають віддати свій голос 300 осіб.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.