Ірпінчанка представить Україну на чемпіонаті світу з вільної боротьби

Ірпінчанка Ірина Коляденко перемогла на травневому міжнародному відбірковому турнірі з вільної боротьби. У вересні спортсменка представлятиме Україну та Ірпінь на чемпіонаті світу.

В грудні дівчина перенесла операцію на коліні, потім довга реабілітація. Вперше переконливим стартом після травми стала перемога на Міжнародному відбірковому турі, який присвячений видатним борцям та тренерам. Ірина перемогла 5 найсильніших суперниць.

Дівчина розповіла: “Мій старт після травми – це новий старт в житті, коли отримуєш травму ти переосмислюєш життя і те чим ти займаєшся. Спорт короткий, а життя довге”.

“В мене вже є традиція, я фотографуюсь з прапором Ірпеня і це мій талісман. Я кожного разу беру його з собою на всі змагання”,- зазначає спорстменка.

Ірині 20 років закінчила Університет державної фіскальної служби України, вільною боротьбою займається півжиття. Характер до боротьби заклала їй бабуся, яка на Житомирщині виховувала її та меншу сестричку.

А ще всім своїм досягненням спорстменка завдячує тренеру Володимиру Яременку, який майже 7 років з нею займався і якого вона найбільше не хоче підвести.

За словами тренера, на початку роботу це була довговяза худорлява дівчинка, яка не дуже нагадувала атлетку для занять боротьбою, але він побачив в ній задатки хорошого спортсмена, в першу чергу, за рахунок її відношення до занять.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.