Ірпінь запрошує на роботу слюсарем обласного прокурора Дмитра Чібісова

Ірпінська міська рада запрошує на роботу слюсарем-ремонтником Київського обласного прокурора Дмитра Чібісова. Про це повідомив мер Ірпеня Володимир Карплюк.

 

“Враховуючи, що Дмитро Чібісов своїм неправомірними діями дискредитує прокуратуру та знищує довіру до неї з боку громадськості, Ірпінь пропонує йому роботу слюсарем. По-перше, це рівень Чібісова. По-друге, якщо він особисто буде вирізати замки в дверях міськради, то цією невдячною справою не доведеться займатися простим працівникам прокуратури, які вже клянуть Чібісова і кажуть, що він з’їхав з глузду в бажанні помсти Карплюку. По-третє, слюсарні роботи – це чудова трудова реабілітація. Коли тисячі резонансних справ лежать висяками у Київській обласній прокуратурі, Чібісов по шість-сім разів переміряє ірпінські дороги (кращі в області) і вирізає шматками асфальт (ще раз свідчить про його слюсарські схильності)”,- розповів Карплюк.

[/video]

Фактично, Чібісов став єдиним прокурором за всю історію вітчизняної прокуратури, якого не поважає не лише громадськість, а й власні підлеглі. На думку Володимира Карплюка, подальше перебування Дмитра Чібісова на посаді Київського обласного прокурора може нанести непоправимої шкоди прокуратурі. “А от слюсарні роботи в Ірпені завжди потрібні міській раді та звичайним мешканцям. Тим більше, що ця спеціальність може знадобитися Чібісову у місцях, де за гарну роботу дозволяють побачення з рідними та близькими”, – зазначив мер.

 

Як ми повідомляли, сьогодні в Ірпінській міській раді відбувся тридцятий по рахунку обшук. За вказівкою одіозного Київського обласного прокурора Дмитра Чібісова “шукали” документи, які міськрада вже тричі надавала правоохоронцям у відповідь на їхні запити. Працівники прокуратури намагалися перешкодити адвокатам взяти участь у слідчих діях, а журналістів взагалі не допускали на другий поверх ради, хоча слідчі (розшукові) дії проводять лише в одному кабінеті.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.