Ірпінь запрошує на поетично-бардівський фестиваль

Уже вдруге в Будинку творчості письменників в Ірпені відбудеться поетично-бардівський фестиваль. Протягом трьох днів з 27 до 29 липня учасники зможуть пожити в будиночках, де відпочивали від київського гамору і писали свої безсмертні твори найвидатніші українські письменники ХХ століття: Андрій Малишко, Павло Тичина, Максим Рильський, Остап Вишня, Павло Загребельний, Юрій Яновський, Євген Гуцало, Дмитро Павличко.

На фестивалі буде затишно тим, хто любить фестивальну класику: намети, похідний куліш, пісні біля багаття до самого ранку… Серед старих сосен розташується наметове містечко, в якому будь-хто з учасників та гостей «Ірпінського Парнасу» зможе безкоштовно поставити намет.

Гала-концерт переможців і запрошених учасників відбудеться в одному з найкрасивіших парків Ірпеня.

Журі з числа шанованих письменників та авторів-виконавців визначить переможців у шести поетичних номінаціях конкурсної програми: «Поезія для дітей», «Духовна лірика», «Громадянська лірика», «Інтимна лірика», «Філософська лірика», «Урбаністична лірика», і трьох бардівських: «Авторська пісня», «Виконавська майстерність», «Композитори».

Для участі в конкурсній програмі фестивалю надсилайте свої заявки на пошту [email protected] із зазначенням таких даних:

  • ПІБ (паспортні);
  • псевдонім (якщо є);
  • контактний телефон;
  • номінація, до якої будете подавати твори (не більше двох номінацій від одного автора);
  • поселення – в Будинку творчості письменників (платне), у наметовому містечку – у своєму наметі.

Твори висилати не потрібно.

Свої запитання ви можете поставити, написавши на вказану пошту або за телефонами:

(066) 709-30-90, (063) 040-90-31, Злата Біневич, прес-секретар;

(098) 112-64-17, Богдана Гайворонська, організатор.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.