Ірпінь відвідала команда телерадіомовної корпорації Японії

photo_2022-11-01_09-46-23

Минулого тижня Ірпінь відвідала команда телерадіомовної корпорації Японії NHK World Japan. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

Зазначають, що це найбільша в Азійсько-Тихоокеанському регіоні компанія, що працює у галузі радіо й телебачення.

Як йдеться у повідомленні, знімальна група NHK World Japan поспілкувався з першим заступником Ірпінського міського голови Андрієм Кравчуком щодо стану готовності Ірпінської громади до опалювального сезону. Крім того, представники телерадіомовної корпорації Японії разом з керівником КПП «Теплопостач» Олександром Костюком вирушили оглянути найбільшу котельну міста, де вже встановили віконні блоки і засклили частину вікон, розбитих під час бойових дій.

«На минулому тижні надав коментар для телерадіомовної корпорації Японії NHK World Japan. Розповів про підготовку до опалювального сезону міста-Героя Ірпінь. Також гості відвідали центральну котельню міста, де самі переконались у готовності міста до опалювального сезону. Нагадую, що від учора почалось опалення закладів соціальної сфери, а від завтра почнемо опалювати житловий фонд»,- зазначає перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.