Ірпінь стане центром БУМу активної молоді

В Ірпені, у парку Незнайка, впродовж трьох днів (2-4 липня) відбуватиметься тренінг для усіх бажаючих Саміт проактивних “Б.У.М.”. 1 000 молодих людей із 24 областей навчатимуться як розвивати та змінювати себе, громаду та країну.

У програмі саміту – виступи успішних молодих людей та музикантів, серед яких Тарас Тополя, активний волонтер, фронтмен гурту «Антитіла», Павло Вишебаба, співзасновник ГО «Єдина Планета», Владислав Ясько, засновник Instagram-агентства Brand U. 30 організацій представлять можливості для розвитку та самореалізації.

Окрім цього, воркшопи й завдання допоможуть учасникам усвідомити свою роль у суспільстві й покажуть можливості розвитку власної громади. Підлітки поглиблять розуміння соціальної активності, знання технік проектного менеджменту й особливостей функціонування неприбуткових організацій. “Б.У.М.” надасть їм усі необхідні інструменти для подальшого життя соціально активних особистостей.

“Ми підтримуємо Б.У.М, бо Ірпінь – це місто молодої енергії і ми хочемо розвивати такі ініціативи як БУМ. Творення нашого майбутнього в руках молодих людей”, – зазначила в. о. мера міста Ірпінь Анастасія Попсуй

Bookmark the permalink.

Comments are closed.