Ірпінь представляє українське самоврядування на конференції в Іспанії

Представники Ірпеня взяли участь на Міжнародній Конференції Ради європейських муніципалітетів та регіонів (CEMR), що відбувається в іспанському місті Більбао. Про це повідомила секретар ІМР Анастасія Попсуй.

“Наша скромна делегація представляє українське самоврядування на Міжнародній Конференції Ради європейських муніципалітетів та регіонів (CEMR), що відбувається в іспанському місті Більбао. Спільно з Асоціацією муніципалітетів Басків (EUDEL) та CEMR цей форум заплановано як кращу платформу для обміну досвідом та розробки ідей щодо трансформації соціальної панорами. Рівність, різноманітність та включення є основними цінностями для європейських муніципалітетів та регіонів для побудови кращої, справедливої, всеохоплюючої та людської Європи. Це саме те, що ми хочемо в Білбао, щоб допомогти побудувати краще суспільство”, – розповіла Попсуй.

Варто зазначити, що CEMR представляє понад 130 000 муніципалітетів, міст та регіонів, об’єднаних 60 національними асоціаціями з більш ніж 40 європейських країн. Тому вона є найбільш представницькою асоціацією місцевих і регіональних урядів у Європі. Асоціація міст України є членом цього об`єднання.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.