Ірпінь поставили у приклад Броварам

Житель Броварів Олександр Плахов на своїй сторінці у Facebook написав пост про те, який Ірпінь прекрасний порівняно з Броварами. Він закликав міську владу Броварів приїхати в Ірпінь і глянути своїми очима, яке може бути місто в Україні.

За словами броварчанина, міська влада Ірпеня створює комфортні місця для відпочинку. “Зверніть увагу на облаштування набережної, а потім згадайте наше центральне озеро та озеро на Пекарні… Зверніть увагу на кінотеатр під відкритим небом, а потім згадайте нашу совкову Ракушку та Гендель на острові… Подивіться на місток, а потім на нашу кладку на острів… Фонтани на озері, та фонтан пана Іваненка, який так і не запустили вчора… Бесідку та наші багаття на яких смажать шашлики прямо у парку… Фонтан у центрі міста, та на наше одоробло совкове у центрі парку та відповідну петицію, на яку начхали місцеві господарники… Інсталяції у парку, а потім наші убогі казкові монументи…” -, зазначив Олександр.

Тому Олександр Плахов просить організувати керівництву Броварів екскурсію до Ірпеня для того, щоб перейняти позитивний досвід.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.