Ірпінь один із перших затвердив інвестиційну програму модернізації мережі водопостачання

Ірпінь один із перших в Україні затвердив інвестиційну програму розвитку і модернізації мережі водопостачання та водовідведення на 2018 рік. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк. 


“Сьогодні разом з керівником КП “Ірпіньводоканал” Олександром Маркушиним на відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, представили та захистили Інвестиційну програму розвитку на 2018 рік.  Хочу зазначити, що інвестиційну програму за 2017 рік ми виконали на 100%, що дало нам можливість затвердити програму на цей рік одним із перших в Україні.”, – зазначив Христюк. 


В рамках інвестиційної програми 2018 року на суму понад 4,5 млн. гривень в Ірпені заплановано провести переоснащення частини водопровідних насосних станцій, свердловин, каналізаційних насосних станцій та продовжити оновлювати парк спецтехніки для обслуговуючого комунального підприємства “Ірпіньводоканал”. 


“Розуміючи надзвичайну важливість питання щодо покращення якості питної води для громади Ірпінського регіону, за сприяння Ірпінської міської ради, виконавчого комітету ІМР силами КП “Ірпіньводоканал” в 2018 році активно продовжуватимемо будувати нові та модернізовувати старі мережі водопостачання і водовідведення. Крім того, в цьому році розпочнемо будівництво станції очистки та знезалізнення питної води”, – розповів Дмитро Христюк. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.