Ірпінь налагоджує відносини із стародавньою столицею Грузії

12 грудня у Посольстві Грузії в Києві відбулися двосторонні переговори з  Радником-Посланником Посольства Грузії в Україні паном Давидом Бочорішвілі та керуючим справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша. Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради.

 

 

Під час зустрічі обговорювалися питання про відновлення партнерських відносин між українським містом Ірпінь та містом Мцхеті у Грузії, а також про спільні та цікаві можливі проекти у галузі освіти, культури , медицини, спорту, розвиток молодіжної політики та подальшу співпрацю і встановлення нових партнерств з іншими містами Грузії.

 
“Сьогодні ми провели зустріч з Надзвичайним і Повноважним Посланником Посольства Грузії в Україні Бочорішвілі Давидом Автандиловичем щодо налагодження партнерських дружніх зв’язків по укріпленню співробітництва та обміну досвідом у різних сферах життєдіяльності між містами Мцхета та Ірпінь. Також домовились про подальшу співпрацю та визначення конкретних напрямків взаємодії з іншими містами Грузії”, –  розповів керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

 

 

Нагадаємо, що цьогоріч відзначається двадцять п’ять років дипломатичних відносин між Україною і Грузією, а тому посольство працює в активному режимі і планується велика кількість заходів та проектів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.