Ірпінь ініціює громадську кампанію за усунення прокурора Київської області

Ірпінь ініціює широку громадянську кампанію, метою якої є звільнення Дмитра Чібісова з посади Київського обласного прокурора та об’єктивного розслідування вчинених ним корупційних злочинів. Про це написав ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі. 

 

За його словами, зараз в міській разі проводять черговий обшук.  “Наразі у приміщенні Ірпінської міської ради обшук – перший у цьому році і тридцятий за останні три роки. За вказівкою одіозного Київського обласного прокурора Дмитра Чібісова “шукають” документи, які міськрада вже тричі надавала правоохоронцям у відповідь на їхні запити. Працівники прокуратури намагалися перешкодити адвокатам взяти участь у слідчих діях, а журналістів взагалі не допускають на другий поверх ради, хоча слідчі дії проводять лише в одному кабінеті”, – зазначив Карплюк.

 

Як вважає мер Ірпеня, Чібісов повинен зрозуміти – скільки б обшуків він не організував, Ірпінь не платитиме йому данину. “Якщо Чібісов всупереч закону пішов у наступ на громаду Ірпеня, вона йому дасть впевнену відсіч. Адже в Ірпені та Приірпінні вже давно розуміють – допоки цей негідник очолюватиме обласну прокуратуру, він намагатиметься відсмоктати міський бюджет. Саме тому ми ініціюємо широку громадянську кампанію, метою якої є звільнення Дмитра Чібісова з посади Київського обласного прокурора та об’єктивного розслідування вчинених ним корупційних злочинів, в т.ч. замовних обшуків та тиску на місцеве самоврядування”, 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.