Ірпінь є містом з найбільшою міграційною привабливістю в Україні

286-1-irpen-goroddlya-zhyzn

Місто Ірпінь є єдиним містом в Україні, яке отримало 100 балів зі 100 можливих за показником міграційної привабливості. Відповідні дані оприлюднені у рейтингу міст країни, найкращих для бізнесу, який розробило видання «Forbes Ukraine».  

IMAGE 2020-09-03 14:17:49

У згаданому рейтингу за всіма показниками Ірпінь посів 13-те місце. Рейтинг розраховано за спеціально розробленою 1000-бальною шкалою за 10 критеріями: прозорість міської влади, ділова активність, купівельна спроможність, регіональний Doing Business, транспортне сполучення, безпека, освіта, сприйняття міста мешканцями, міграційна привабливість, екологічна ситуація. Загалом Ірпінь набрав 576 балів.

IMAGE 2020-09-03 14:17:47

«13-те місце серед усіх міст України. Дуже крутий результат, як на мене, але є куди прагнути)», – прокоментував в.о. міського голови Андрій Літвинов.

За результатами рейтингу найкращим містом визнано Івано-Франківськ (720 балів), найгіршим – Лисичанськ (304 бали).

Нагадаємо, Ірпінь зайняв восьме місце у переліку українських міст з точки зору транспортної доступності. За останні 4 роки в Ірпені відремонтовано близько 70 вулиць. І йдеться не просто про новий асфальт. Паралельно замінювали застарілі комунікації, робили зливостоки, прокладали тротуари, створювали спеціальні кишені для громадського транспорту та наносили якісну розмітку.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.