Ірпінь готується до нового навчального року

До початку навчального року залишилось менше місяця. І на Приірпінні завершуються ремонтні роботи в закладах освіти. Питання з нестачею місць в дитсадочках, хоча і залишилось, але потроху вирішується.

qwqqqqq

Наразі будуються два начальних дошкільних заклади. У одному з них (на вул. Г.Сковороди) вже є цокольний поверх і будується перший.

“Тепер, у певній мірі, питання доступності забезпечення дошкільної освіти має бути вирішене” – говорить заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Тетяна Балашова.

qwqqqqq

Перщих класів цього року очікується на 7 більше, ніж у минулому. Це близько 200 дітей. Тому багатьом учням середніх класів доведеться навчатися у другу зміну.

Задля вирішення проблеми із другою зміною, розробляється проект щодо добудови Ірпінської школи №17, що має зменшити навантаження.

eweewww

Відтепер навчальні програми, на відміну від шкіл, розвантажили та оновили. Дітям початкових класів дозволять писати олівцем, а вчителям заборонять виправляти помилки червоним кольором. Минулорічна проблема нестачі підручників для учнів 7-8 класів остаточно вирішена.

Детальніше у сюжеті “Ірпінь-ТБ”:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.