Ірпінь долучився до проєкту “Озеленення України”

Представники Ірпеня долучаються до всеукраїнського проєкту “Озеленення України”. 21 березня по всій України учасники цього проєкту висадять понад мільйон дерев.

Про це розповів голова Ради учасників АТО Антон Головенко на своїй сторінці у соцмережі.

“1000000 дерев по всій Україні. Так. Саме 1000000 дерев ) І наша організація (ветеранів АТО Ірпеня) разом з іншими підприємствами та організаціями теж будуть приймати в цьому участь. Підписали меморандум. 21 березня старт. Це реально крутий проект. І нам вже є чим гордитись. Вже не перший рік ми приймаємо учать у висадженні дерев у нашому місті. Запрошую всю громаду до цього дійства”, – зазначив Головенко.

Довідка. “Озеленення України” – це масштабний проєкт із багатьма еко-акціями та активностями.

Мета проєкту – відновити екосистему України та світу загалом, розвинути екологічну свідомість усіх людей планети.

Кожен охочий  зможе безпосередньо в лісі, прослухавши  короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці за допомогою спеціального обладнання.

Окрім висадки дерев, учасники проєкту підтримають протягом року закладення парків та алей в Україні, проведуть загальнодержавну інформаційно-просвітницьку кампанію серед населення, організують освітні воркшопи в навчальних закладах різних рівнів та інші активації, започаткують міжнародний флешмоб “Озеленення України. Озеленення планети!”.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.