Ірпінь, даєш спортмайданчики як в США?

Вже цього року усі спортивні майданчики поруч з ірпінськими школами мають стати такими, як у Європі та США – сучасними, яскравими та безпечними. Гроші на реконструкцію старих та будівництво нових майданчиків у 2017-му було виділено із бюджету розвитку міста на останньому засіданні сесії.

“Неможливо в одному пості перелічити все заплановане в Ірпені та уже закладене в бюджеті. Цілі і масштаби дійсно вражають! Дмитрий Христюк ще не згадав про 10 мільйонів на будівництво та реконструкцію шкільних спортивних майданчиків. Володимир Карплюк і ми всі хочемо, щоб шкільні території спорту Ірпеня були схожі на американські. Як територія нашого оновленого ДЮСШ та міського стадіону”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук депутат Ірпіньради та голова фракції “Нові обличчя” Максим Плешко.

Крім того, раніше Ірпінський міський голова Володимир Карплюк наголосив про бажання відродити у місті дворовий спорт.

“Цього року ми продовжуємо розширювати мережу спортивних “точок” в Ірпені. У першу чергу, мова йде про дворовий спорт. Депутати міськради подали свої пропозиції із облаштування нових та модернізації старих спортивних об’єктів на кожному із округів. Наприклад, Андрій Страховський пропонує на вул. Антонова, 6а встановити майданчик для занять воркаутом, а поруч з НВО “Освіта” – футбольно-волейбольне поле зі штучним покриттям. Наталія Лобода планує укомплектувати дитячий майданчик та спортмайданчик для школярів на вул. Северинівській, 121, а депутат Ігор Панасюк має намір облаштувати ціле спортивне містечко навпроти дитячої лікарні по вул. Давидчука. Загалом в Ірпені – близько півсотні місць, де треба відновити майданчики, замінити снаряди, збудувати нові баскетбольні, волейбольні чи футбольні поля. У планах – оновлення і шкільних спортивних майданчиків”.

Нагадаємо, що за протягом останніх двох років в Ірпені з’явилося безліч місць для занять спортом: від вуличних тренажерів та бігових доріжок у кожному сквері та парку міста до сучасних тенісних кортів, баскетбольних та волейбольних майданчиків на території Ірпінської ДЮСШ та центрального міського стадіону “Чемпіон”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.