Ірпінь-16: що чекає медицину, освіту і спорт

Що чекати в медицині, освіті і спорті у 2016 році розповів 26 березня перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк на черговому засіданні Громадської ради при виконкомі.

г рада

Та життя не стоїть на місці — попереду ще чимало планів. Тільки до кінця 2016 року відбудеться запуск проекту електронних закупівель, щоб процес придбання товарів та послуг міською радою проводився прозоро.

Крім того, проводиться робота над упровадженням у життя першої в Київській області програми подання петицій (колективних звернень) від громадян електронному вигляді. Усі питання щодо повноважень та компетенції Ірпінської міської ради, подані ірпінчанами, розглядатимуться негайно і відповідно до “Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”.

Не залишилися поза увагою й ірпінські МНСники — заплановано придбати для них нову сучасну автоматичну драбину, за допомогою якої можна буде гасити пожежі вище п’ятого поверху — до 16-го.

Вже у травні відкриється центральний стадіон, на якому нині проводяться ремонтні роботи. На ньому ірпінчани зможуть як професійно займатися різними видами спорту, так і підтримувати добру фізичну форму. Тепер ведуться роботи з облаштування спортивних майданчиків у парках для дітей 2-6 років та 6-10 років.

Молодь же зможе удосконалювати свою вправність на спортивних майданчиках, які будуть відкриті у дворах багатоповерхівок, а також створяться футбольні команди — дорослих та дітей.

Змагання з шахів та шашок проходитимуть у новому приміщенні вже цього року. А молодь розвиватиме свої творчі здібності у центрі творчості, який планується ввести в дію до кінця 2016-го.

Оскільки в Ірпені та Ворзелі, Гостомелі, Коцюбинському проживає чимало переселенців у, то зростає навантаження і на навчальні заклади. Тому міська влада вирішила реконструювати школи № 17 та № 18 — для збільшення у них кількості учнів.

Не менш важливою є і медицина. Тому вже розпочато будівництво сучасного медичного центру. А вже наприкінці квітня відкриється нова амбулаторія сімейної медицини. Крім того, медичні працівники отримають квартири у новому гуртожитку. не так давно відбулося відкриття першого в цьому році гуртожитку для медпрацівників.

медгуртожиток

Читайте також “Мерія представила проекти нових парків і центру“.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.